14 august 2010

Cateva fotografii interesante (1)

In acest articol vreau sa postez cateva fotografii pe care le-am considerat neobisnuite si pe care doresc sa le impart si cu alti curiosi. Textul care se afla la subsolul fiecarei poze a fost tradus si adaptat de catre mine din lb. engleza in lb. romana.


Pictura ii apartine lui Paolo Uccello (1396 - 1475) si se intituleaza "La Tebaide" (pictat 1460 - 1465). Imaginea marita din partea dreapta ne arata ceva ce seamana cu un obiect zburator neidentificat care se vede in apropierea lui Iisus. Pictura exista in Academia din Florenta.


Locatia : Ward Sawmill, Slide Ward, Colorado. Data : aprilie, 1929. Incidentul este povestit de fiica fotografului.

"Fotografia a fost facuta de catre tatal meu, Edward Pline, la fabrica de cherestea din Ward, cred ca era anul 1929. Eu aveam sase ani atunci. Tatal meu dorea sa fotografieze fabrica de cherestea in momentul in care s-a auzit un puternic zgomot ca al unei furtuni apoi un obiect mare si rotund, precum un bolovan imens, a trecut prin aer deasupra lui. Se poate vedea si in poza. Nici unul dintre muncitorii de la fabrica nu a putut vedea obiectul acesta, insa toti au auzit zgomotul produs si au simtit tremurul solului. Tatal meu a decedat cativa ani mai tarziu, iar ceilalti martori ai evenimentului nu au putut fi gasiti." Hetty Pline


Obiectul zburator neidentificat din aceasta poza nu poate fi un felinar din simplul motiv ca pe acea strada nu existau felinare in perioada respectiva. Vara lui 1932, miezul zilei, St. Paris, Ohio. In fotografia lui George Sutton vedem un automobil cu placute de inmatriculare din 1932. Proprietarul pozei declara ca nu existau felinare electrice pe acel drum, in acele zile. Nimeni nu a putut explica ce este obiectul pozitionat deasupra lui George Sutton.


Lucrarea pe care o puteti vedea se afla in templul budist Dharamsala din Himachal Pradesh, India. Se pot distinge pe fundal sase obiecte de culoare argintie care au forma unor farfurii.


Imaginea desenata se afla in Tassili, Desertul Sahara, Africa de Nord si dateaza din anul 6000 (sase mii) inainte de Hristos. Fiinta desenata nu are un aspect uman, iar in dreapta, coltul de sus, este reprezentat un obiect cu forma de disc.


Aceasta pictura a fost gasita in interiorul unei pesteri din Itolo, Tanzania. Vechimea ei se estimeaza a fi la 29000 de ani (douazeci si noua de mii). In imagine sunt reprezentate obiecte zburatoare cu forma de disc.

Te face sa te intrebi ...

sursa : ufoartwork.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu