13 august 2010

Care-i treaba cu blogu'

Blogul de la adresa http://conexiuniprocesate.blogspot.com a luat nastere datorita unei persoane pasionate de lucruri precum fenomenele paranormale si / sau inexplicabile, conspiratii, farfurii zburatoare, extraterestrii, spatiu, criptozoologie si altele in aceasta nota. Curiozitatea m-a determinat sa acumulez o cantitate de informatii cu privire la anumite subiecte mai mult sau mai putin interesante, subiecte care pot fi etichetate ca fiind iesite din comun.

Doresc sa postez articole interesante, simplificate pentru a fi pe intelesul tuturor si cu o bogata valoare informationala. La sfarsitul fiecarui articol va fi precizata sursa sau sursele care m-au ajutat la realizarea acestuia, deoarece consider ca munca unui om sau a unui grup trebuie respectata.

Lucrurile despre care veti citi pe conexiuniprocesate.blogspot.com pot parea uneori exagerate, inventate, false sau manipulate din cauza faptului ca depasesc limitele imaginatiei dar va garantez ca tot ceea ce va fi postat pe acest blog va fi verificat si analizat cu foarte multa atentie inainte. Parerile, completarile, rectificarile, acolo unde este cazul, sunt binevenite atata timp cat ele sunt expuse folosind un limbaj adecvat.

Avand in vedere ca nu sunt un blogger profesionist o sa va rog sa nu judecati conexiuniprocesate.blogspot.com in functie de aspect, faceti-o in functie de continut. Voi posta materialele de care dispun, sub pseudonimul Agentul Raveda fara a intra in detalii legate de mine sau viata mea personala. In spatele acestui pseudonim se afla o persoana majora, integra, cu un sistem de valori bine definit si pus la punct, cu o anumita educatie, care traieste intr-un oras mare, care poate face deosebire intre bine si rau, fals si adevarat, posibil si imposibil. Acestea sunt singurele amanunte legate de mine care le voi face publice.

Rock on !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu